Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

Termostate de ambient

Termostatul de ambient masoara temperatura din camera cu ajutorul unui traductor incorporat si regleaza functionarea elementelor de incalzire conform diferentei dintre temperatura planificata si cea reala.

Astfel se mentine temperatura dorita, indiferent de variatiile temperaturii exterioare, iar prin functionarea comandata a elementelor de incalzire consumul de energie electrica se reduce la minimul necesar.

Fata de termostatele ambientale clasice, termostatele si cronotermostatele electronice comanda cu precizie aparatul, asigurand astfel confort si economie.

Termostat Q3

Termostat Q3
Termostat Q3

Modelul Q3 este un termostat simplu, fara program saptamanal. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare.

Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de ±0,2°C sau ±0,3°C, selectabila.

Afisajul este usor lizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere.

Precizia de afisare este de ±0,1°C.

Iesirea pentru legaturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal inchis si COM - comun) lipsite de potential electric ale unui releu.

Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pana la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.

Functia antiinghet asigura minim 7°C

Termostat Q7

Termostat Q7
Termostat Q7

Computherm Q7 este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a saptamanii, independent de celelalte zile.

Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pana la P6, cu 6 temperaturi diferite.

Iesirea pentru legaturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal inchis si COM - comunul) lipsite de potential electric al unui releu. Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pana la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.

Termostat Q3RF

Termostat Q3RF
Termostat Q3RF

Termostatul Q3 RF (RF = radiofrecventa) este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul).

Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat intre receptor si cazan.

Distanta termostatului fata de receptor poate fi de aproximativ 50 m in spatiu deschis si aproximativ 30 m in cladire, in functie de structura cladirii. Lucreaza cu o frecventa purtatoare de 868,35 MHz, pentru o buna stabilitate.

Receptorul este prevazut cu un buton, MANUAL, care permite comanda manuala.

Termostat Q7RF

Termostat Q7RF
Termostat Q7RF

Modelul Q7RF este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a saptamanii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pana la P6, cu 6 temperaturi diferite.

De exemplu:
 • P1 incepe la ora 6:10 (reglaj din 10 in 10 minute) cu temperatura de 20,5 °C (reglaj din 0,5 in 0,5°C).
 • P2 incepe la ora 7:50 cu 16,5°C.
 • P3: ora 13:00, 20°C,
 • P4: ora 14:30, 18°C,
 • P5: ora 17:30, 21°C,
 • P6: ora 22:00, 18,5°C.
  Functia " COPY " permite copierea programului pe alta zi.
 • Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de ±0,2°C.

  Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoara in intuneric. Afisajul este usor lizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere. Cele doua butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionand butonul mare + sau - obtinem temperatura dorita intr-unul dintre urmatoarele moduri:
  - pana la urmatorul timp de comutare din program
  - pentru 1...9 ore
  - pentru 1...99 zile
  - pana la o noua interventie manuala

  Precizia de afisare este de ±0,5°C.

  Termostat Q8RF

  Termostat Q8RF
  Termostat Q8RF

  Termostatul Q8RF (RF = radiofrecventa) este un termostat multizonal digital programabil. Pachetul de baza contine un receptor si douã termostate. Receptorul poate sesiza semnalele trimise de aceste douã termostate fãrã fir, cu radiofrecventa, amplasate în 2 zone ale cladirii. Setul poate fi extins, la nevoie cu inca unul sau doua termostate.

  Receptorul primeste semnalele transmise de termostatele fara fir si da comanda catre elementele de executie prin inchiderea contactelor celor 4 relee corespunzatoare fiecãrei zone.Termostatele sunt programabile dupa dorinta, asigura CONFORT prin
  obtinerea temperaturilor dorite in zonele diferite.

  Distanta termostatului fata de receptor poate fi de circa 30 m, in functie de structura cladirii.

   


  incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
  incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu