Sistem de management al energiei


Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

Tehnologie

continut in curs de actualizare

Atunci când camerele sunt neocupate, termostatele Verdant regleaza automat temperatura pentru a elimina incalzirea sau racirea inutila a acestora.

DETECTAREA PRECISA A OCUPARII CAMERELOR

DETECTAREA PRECISA A OCUPARII CAMERELOR Senzorul integrat de ocupare foloseste o combinatie de tehnologii senzoriale termale si de miscare pentru a monitoriza continuu ocuparea camerei. Detectarea precisa a ocuparii permite economisirea de energie atunci cand camerele sunt neocupate si mentine confortul clientilor atunci cand camerele sunt ocupate.

 

 

ANALIZA GRADULUI DE OCUPARE AL CAMERELOR

ANALIZA GRADULUI DE OCUPARE AL CAMERELOR Soft-ul termostatului analizeaza modele de ocupare pentru a putea face diferenta intre ocuparea accidentala si ocuparea pe timp de noapte de tip "oaspete". Analiza de ocupare permite termostatelor Verdant sa ignore ocuparea "accidentala", cum ar fi vizite ale personalului in camera, pentru a maximiza economiile. Cand este detectata ocuparea camerei de catre un "oaspete", termostatele activeaza caracteristici suplimentare de confort pentru a asigura confortul clientilor.

TEMPERATURA DE REGRES

TEMPERATURA DE REGRES Atunci cand camera este neocupata, termostatul Verdant intra in modul "Temperatura de regres" . In acest mod termostatul elimina incalzirea sau racirea inutila prin mentinerea unei temperaturi mai reduse.

 

 

OPTIMIZAREA TEMPERATURII

OPTIMIZAREA TEMPERATURII Termostatul foloseste functia "DYNAMIC INTELLIGENT RECOVERY" pentru a calcula temperatura optim? de regres intr-o camera neocupata. Termostatul calculeaza temperatura optima in fiecare camera neocupata, astfel incat temperatura dorita sa poata fi restabilita intr-un timp specificat. Pentru a calcula temperatura optima, termostatul monitorizeaza continuu rata de recuperare a temperaturii din camera. Termostatul Verdant recalculeaza temperatura dup? fiecare ciclu de încalzire si de racire pentru a se asigura ca temperatura este optimizata tot timpul. Spre deosebire de alte termostate care calculeaza temperaturile de regres, termostatul Verdant nu calculeaza temperatura de regres pe baza setarilor punctuale. Oaspe?ii au tendin?a de a seta temperatura la valoarea maxim? sau minima, în scopul de a "accelera" incalzirea sau racirea in camera. Calcularea temperaturii de regres pe baza setarilor punctuale poate avea ca rezultat incalzirea sau racirea continua chiar în timp ce camerele sunt neocupate, ceea ce reduce, si, in unele cazuri, anuleaza economiile de energie.

RESTABILIREA TEMPERATURII

RESTABILIREA TEMPERATURII Cand oaspetele se intoarce in camera termostatul restabileste automat temperatura preferata a acestuia. Avand in vedere ca temperatura de regres este calculata pe baza ratei de recuperare a temperaturii in camera confortul clientilor nu este niciodata compromis.

 

 

Functia "NIGHT OCCUPANCY"

NIGHT OCCUPANCY Functia "NIGHT OCCUPANCY" (patent Verdant) asigura confortul clientilor pe timp de noapte. Cand termostatul stabileste ca un oaspete va petrece noaptea in camera, el suspenda functiile de economisire a energiei pana in dimineata urmatoare pentru a asigura confortul clientilor, chiar dac? ocuparea nu este detectata. Spre deosebire de majoritatea termostatelor cu functie de detectare de ocupare, termostatele Verdant nu vor opri incalzirea sau aerul condi?ionat in miez de noapte in timp ce oaspetii dorm.Aceasta capacitatea unica de a suspenda temporar functii de economisire a energiei in timp ce oaspetii dorm elimina plangerile din partea acestora si permite sistemului Verdant sa asigure un confort superior pe timp de noapte.

ECONOMII IMPORTANTE DE ENERGIE

ECONOMII IMPORTANTE DE ENERGIE In medie termostatele Verdant reduc consumul de energie folosit pentru incalzirea sau racirea camerei cu mai mult de 40%.

 

 

 

CONECTIVITATE CU FIR SAU WIRELESS

CONECTIVITATE CU FIR SAU WIRELESS In plus fata de utilizarea de termostate standard cu fir termostatele Verdant se pot conecta la unitatea HVAC cu ajutorul unui receptor fara fir.

 

 

RETEA WIRELESS

RETEA WIRELESS Reteaua wireless permite termostatelor Verdant sa se conecteze la Internet fara a utiliza sau interfera cu orice infrastructura wireless existenta, cum ar fi retelele Wi-Fi.

 

 

MANAGEMENT DE LA DISTANTA

MANAGEMENT DE LA DISTANTA Administrarea de la distanta permite monitorizarea si configurarea termostatelor Verdant de pe orice calculator, tableta sau smartphone conectat la internet.

 

 


incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu